Przetwory warzywne
RKS Łubnica

NASZA OFERTA

Uczta Dionizosa

  • Warzywa w sosie greckim.

    Posiadają doskonały, wyrazisty smak uzyskany wyłącznie dzięki naturalnym składnikom oraz gęstą konsystencję i apetyczną barwę. Stosowane głównie jako dodatek do ryb. Można też zastosować jako pyszny składnik pizzy, mięsa z grilla, sos do makaronu lub potraktować jako rewelacyjne danie własne.

    Warzywa w sosie greckim RKS Łubnica pozwalają w krótkim czasie przygotować popularną w Polsce potrawę "ryba po grecku". Ale równie dobrze, świetnie komponują się z prawie wszystkimi mięsami, wędlinami, warzywami a także białym i ciemnym pieczywem.

    Produkt sterylizowany.

    Skład:

    marchew (20,3%), cebula (19%), korzeń pietruszki (13,7%), seler (13,4%), woda, koncentrat pomidorowy, olej roślinny, cukier, sól, ekstrakt z papryki - barwnik, przyprawy aromatyczno - smakowe.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciagu 48 godzin.

    masa netto: 465 g, pojemność: 500 ml

    Opakowania

WARZYWA W SOSIE GRECKIM

  • warzywa_w_sosie_greckim
Średnia wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna 225 kJ/ 54 kcal
Białko 1,3 g
Węglowodany 6,1 g
Tłuszcz 2,7 g

Polecamy

  • Warzywa w sosie greckim RKS Łubnica to doskonały dodatek do wielu dań z ryb. Świetnie pasują do ryb smażonych, np. jako "ryba po grecku" lub podawanych jako przystawka na zimno albo też innych produktów RKS Łubnica.
    Sprawdźcie koniecznie smaczne przepisy mistrza Łubnickiego.
  • leczo_pieczarkowe
    Leczo z pieczarkami
  • sos_wloski
    Sos włoski
  • ogorki_konserwowe
    Ogórki konserwowe
przepisy_kulinarne

RKS Łubnica - przetwórnia / zakład w Augustowie